La Masia

Can Mas, masia de turisme rural

Can Mas és una masia de turisme rural del s.XVII (1636) que es troba enmig d’una explotació agrícola familiar a dos minuts de la platja de St. Pere Pescador, Girona, Costa Brava. La masia ha estat restaurada respectant la seva estructura original havent-se aconseguit unes instal·lacions còmodes i acollidores entre elles un menjador, una sala d’estar, dues terrasses i un mirador.

La casa rural Can Mas disposa d’11 habitacions que conserven tot l’encant rústic i proporsionen un ambient càlid i familiar. Totes elles són exteriors, lluminoses, amb bany complet i calefacció. Hem volgut donar caràcter i identitat a cadascuna de les habitacions donant-lis nom de fruita ( poma, pera, préssec, maduixa, pruna..) fent honor a la terra i al nostre mitjà de vida durant moltes generacions.

La privilegiada situació d’aquest indret, et permetrà practicar tota mena d’esports: terrestres, aquàtics i aèris. Senderisme, cicloturisme, golf, paracaigudisme, hípica per la platja, passejos en ultralleuger, i disfrutar del nostre riu i costa amb esports aquàtics com windsurf, fly-surf, inmersió, esquí aquàtic, vela, katamarà, etc, i fer sortides al llocs d’interès turístic del voltant.
Desplaça cap amunt