Com arribar

Can Mas Ctra. de St. Pere Pescador a St.Martí d’Empúries, s/n 17470 Sant Pere Pescador (Girona)
Coordenades GPS:42.175855, 3.095462

Pels que entreu per França pel pas fronterer de La Jonquera, o pels que veniu per Barcelona, heu d’agafar la autopista AP-7 fins a la sortida 5 (L’Escala-Empúries). Un cop passeu el peatge, heu de girar a la esquerra i seguir tot recte en direcció L’Escala, per la carretera GI-623. A la primera rotonda que trobareu en terme municipal de L’Escala (hi ha la oficina de turisme), heu d’agafar la sortida Sant Martí d’Empúries. Seguiu per aquesta carretera GIP-6307, passeu el poble de Sant Martí d’Empúries i aneu en direcció Sant Pere Pescador. Abans d’arribar al poble ens veureu indicats a mà dreta amb un rètol on hi diu: Masia Rural Can Mas ( Bed & Breakfast). Ja haureu arribat!!

Pels que veniu per Girona, heu d’agafar la carretera nacional NII, direcció nord (França), fins a Orriols, on hi ha el trencant cap a L’Escala. Seguiu recte fins a la rotonda que trobareu en terme municipal de L’Escala (hi ha la oficina de turisme), heu d’agafar la sortida Sant Martí d’Empúries. Seguiu per aquesta carretera GIP-6307, passeu el poble de Sant Martí d’Empúries i seguiu en direcció Sant Pere Pescador. Abans d’arribar al poble ens veureu indicats a mà dreta amb un rètol on hi diu: Masia Rural Can Mas ( Bed & Breakfast). Ja haureu arribat!!

Aeroport Girona-Costa Brava. Us recomano que llogueu un cotxe al mateix aeroport i seguiu les indicacions de com arribar en cotxe des de Girona. A la rotonda que trobareu sortint de l’aeroport ja trobareu l’accés a la NII. El transport públic des d’aquest aeroport no és gens recomanable. Sempre teniu l’opció d’agafar un taxi fins a Sant Pere Pescador.

Aeroport de Barcelona. Us recomano que llogueu un cotxe al mateix aeroport. Un cop sortiu de l’aeroport en cotxe, agafeu direcció Girona fins a trobar l’entrada a la autopista AP-7. Seguiu els passos comentats anteriorment de com arribar en cotxe des de Barcelona. Un taxi us sortirà massa car, i amb transport públic és bastant difícil i poc recomanable perquè no arribaríeu directament a Sant Pere Pescador.

Desplaça cap amunt