Mesures Covid19

Can Mas vol informar als seus clients que per evitar contàgis entre els nostres hostes es donarà una atenció especial a la higiene, neteja i política sanitària en general. Serà important la desinfecció de les manetes de les portes, interruptors, passamans, comandaments i tot allò que es manipula sovint. Així mateix, volem destacar que el personal de neteja és propi, controlat i supervisat per l’empresa de Prevenció de Riscos Laborals. Es demanarà als senyors clients que quan surtin de l’habitació permetin airejar l’habitació al màxim.

Recepció

-L’aforament màxim a la zona de recepció ha de ser de 2 persones o families, els clients que vulguin podràn esperar a la sala d’estar o a la terrassa. La recepcionista portarà protecció, en canvi el client pot portar-ne o mantenir-se a un metre i mig del taulell.

-A la zona de recepció hi haurà solució hidroalcohòlica.

-Les claus de les habitaciones es dipositaràn en un recipient al finalizar l’estada.

-Disposem de termòmetre sense contacte per tal de realizar mesures preventives en el checkin o comprovacions en cas de clients amb simptomatologia  Covid19.

Esmorzars

-Com a mesura general s’ha reduit la manipulació o intervenció del client. En el cas del bufet lliure s’ha anul.lat i l’esmorzar serà servit a taula.

-Hem eliminat alguns equipaments d’ús comú i elements decoratius.

-Tot el material de vaixella passa un procés d’higienització mitjançant rentaplats industrial a temperatura superior a la recomenada.

-Dins el menjador hi haurà un aforament limitat per tal que els clients puguin mantenir una distància social. Les taules de l’esmorzar s’han reordenat i distribuit en diferents espais per garantir aquest espai físic. Els utensilis no es compartiran i seràn desinfectats després de cada ús. El personal tindrà cura que els clients disposin de tot el necessari per no còrrer riscos.

Habitacions

-A l’habitació hi ha reducció de tèxtils, incloses les catifes, objetes de decoració etc. La paperera del bany compta amb tapa i accionament de peu.

-Les mantes i coixins en els armaris seràn protegits.

-Els penjadors, mobiliari i comandaments s’higienitzen a la sortida del client.

Zones d’ús comú

-Es dedicarà especial atenció a la neteja I desinfecció de les zonas comunes.

-L’establiment determinarà els aforaments dels diversos espais comuns i hi haurà solució hidroalcohòlica en llocs de pas i en aquelles instal.lacions d’ús intensiu pels clients.

-Els lavabos d’ús comú compten amb dispensadors de paper d’assecat amb papereres d’obertura d’accionament no manual.

Pla de neteja

-Increment de les freqüències de neteja i repassos especialment a les zones de major contacte.

-Ventilació diària de les zones d’ús comú.

-Ús de productes de neteja i disinfectants homologats.

-Els carros i cubells de neteja es netegen i desinfecten després del seu ús diari.

-A les habitaciones, es prioritzarà de forma específica  l’airejat i recomanem als clients ventilar la seva habitació mentre hi estiguin, si la climatología ho permet.

-Es donarà especial atenció a la neteja de parets, terres, sostres, miralls, finestres, mobles, elements decoratius i funcionals.

Contacta’ns

  •  +34 687 583 660
  • Ctra. de St. Pere Pescador a St.Martí d’Empúries, s/n - 17470 Sant Pere Pescador